Kolla stilen: Olivia Palermo

Skrivet 2012-08-31 Klockan 16:01:04

En av modefotografernas älskling är den alltid så fashionabla Olivia Palermo. Den här fashionistan lyckas alltid fångas på bild i trendiga och snygga outfits. Och modeveckan i London var inget undantag då hon dök upp i svart kavaj från Emporio Armani, mönstrade byxor från Topshop och leopardpumps från Mulberry. 

Kavaj-Mango, Tröja-H&M, Skor-Topshop, Byxor-Mango, Väska-Tiger of Sweden/nelly.com


The jacket

Skrivet 2012-08-29 Klockan 20:02:13

En snygg bikerjacka passar till de flesta väder, något som verkligen krävs här i Sverige, då det ena stunden kan vara iskallt och andra riktig sommarvärme. Matchas lätt med utåtsvängda jeans, vit t-shirt och lite enkla accessoarer.

Mockajacka-Mango, Jeans-MiH, T-shirt-American Vintage/nelly.com, Skor-Acne, Väska-Mango, Scarf-Matthew Williamson/net-a-porter.com, Solbrillor-Rayban Aviators


Citychic

Skrivet 2012-08-21 Klockan 11:17:04

En pälsväst är ett plagg som både är snyggt, bekvämt och faktiskt passar till det mesta. Matcha
den här svarta fuskpälsen med stickad polotröja, militärgröna jeans, ankle boots och en djurmönstrad väska. Snyggt och mysigt!

Tröja-H&M, Jeansleggings-Sort Denim/Nelly.com, Väst i fuskpäls-Topshop, Ankle Boots-Mango,
Väska-NewbarK/theoutnet.com


Vinröd is the colour

Skrivet 2012-08-19 Klockan 22:31:30

En av höstens stora färger är vinrött, så vad passar väl bättre än ett par vinröda jeans? Matcha jeansen med en svart topp som du stoppar in innanför byxorna, svarta nitskor och ett statement halsband. En leopardmönstrad väska går fint ihop med de vinröda jeansen och den svarta toppen. Glöm inte heller att sätta upp håret i en knut, så kommer du att likna en riktig fashionista ;)

Topp-H&M, Jeans-Topshop, Kuvertväska-Zara, Halsband-Mango, Skor-Topshop


Reptilmönstrat

Skrivet 2012-08-19 Klockan 14:45:41

Den reptilmönstrade trenden har ju varit inne ganska länge nu och ser ut att hålla i sig ett bra tag till. Själv gillar jag reptiltrenden så när jag fick syn på den här kjolen från Malina blev jag genast sugen. För att tona ner festkänslan skulle jag matcha den med en skinnjacka och ett par converse.

Skinnjacka-Jofama, Kjol-By Malina, Tröja- H&M, Skor-Converse, Strumpbyxor-H&M, Väska- Mango


Långkjol i alla väder

Skrivet 2012-08-19 Klockan 11:31:33

Något som funkar både på hösten men även nu i slutet av sommaren är långkjol. Matcha den här snygga mönstrade till en stickad tröja och ett par mockaboots. Bryt av alla de beige färgskalorna med en mörkröd väska. Lika snyggt nu som senare i höst! :)


Kjol-Topshop, Halsband-Mango, Topp-Jeane Blush/Nelly.com, Boots-Nelly White Label/Nelly.com, Väska-Cambridge Satchel


Höstmys

Skrivet 2012-08-18 Klockan 23:05:55

Så här går jag gärna klädd en grå och mulen dag i höst. Älskar den mysiga koftan och den stickade baskern! Men sommarlovet har inte ens slutat så det får nog vänta nån månad till ;)
Kofta-Odd Molly, Basker-Mango, Jeans-Acne, Linne-T by Alexander Wang, Stövlar-Hunter, Väska-Marc by Marc Jacobs


Modecollage By Me

Skrivet 2012-08-18 Klockan 22:47:36

Välkommen till min blogg! Jag blev sugen på att göra en modeblogg, men kände att jag ville det på ett mer annorlunda sätt. Så istället för att lägga upp mina egna outfits kommer jag lägga upp olika outfits i form av collage. Ibland kanske jag även kommer att göra en del andra mode-/skönhetsinlägg men min tanke är att 90% av bloggen ska bestå av collage. Jag hoppas kunna inspirera er som vill ha tips på hur ni ska matcha olika klädesplagg helt enkelt :)


Välkommen till min nya blogg!

Skrivet 2012-08-18 Klockan 20:30:27



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se